Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Ο ΑΙΑΣ νικητής στον αγώνα κατάταξης με τον ΦΩΚΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε η φετινή ποδοσφαιρική χρονιά για τον ΑΙΑΝΤΑ ΑΓΙΟΝΟΡΙΟΥ.

Στον αγώνα κατάταξης που διεξήχθη την Κυριακή το πρωί στο Δημοτικό Στάδιο Κορίνθου και κάτω από δυνατή βροχή που έπεφτε ασταμάτητα σε όλη την διάρκεια του, ο ΑΙΑΣ κέρδισε τον δεύτερο της Β΄2 κατηγορίας της ΕΠΣ Κορινθίας ΦΩΚΑ Αρχαίων Κλεωνών με 2-0.

Σε έναν αγώνα που με διαφορετικές καιρικές συνθήκες θα μπορούσε να ήταν μια γιορτή του Κορινθιακού Ποδοσφαίρου δυστυχώς λόγω της βροχής το παρακολούθησαν μόνο οι παράγοντες των δύο ομάδων και αυτοί από τα δημοσιογραφικά θεωρία.                                                                                    
Οι ποδοσφαιριστές του Αγιονορίου μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και έδειξαν με την απόδοσή τους ότι ήθελαν περισσότερο τη νίκη από τους αντιπάλους τους, αφού σε κανένα σημείο του αγώνα δεν απείλησαν την εστία του Γκίκα, που σε έναν ακόμα αγώνα κράτησε
το μηδέν στην άμυνα, και απέδειξαν ότι δίκαια έχουν την καλύτερη άμυνα στην Κατηγορία και την τρίτη στο Κορινθιακό ποδόσφαιρο με παθητικό 18 γκολ σε 27 αγώνες.

(Α΄1 ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ=10 ΚΑΙ Α΄2  ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟ=16)

Οι ποδοσφαιριστές του ΦΩΚΑ έδειξαν να έχουν το μυαλό τους περισσότερο στο προγραμματισμένο γλέντι που θα ακολουθούσε για την άνοδο στην Α΄2.

Για την ιστορία να πούμε ότι τα γκόλ του ΑΙΑΝΤΑ σημείωσαν ο Παναγιωτόπουλος στο 18΄του Α΄ Ημιχρόνου και στο 20΄ του Β΄ Ημιχρόνου ο Δήμας.

Το σφύριγμα της λήξης έφερε και τις δυο αποστολές στο κέντρου του γηπέδου να πανηγυρίζουν την Ανοδο στην Α΄2.

Καλή και χωρίς την δύσκολη φάση η Διαιτησία των κυρίων Καρακάση, Τσολάκη-Κούρτη που μάλλον θα πέρασαν το ποιο
ευχάριστο 90λετο της καριέρας τους.

Στο γήπεδο βρέθηκε και ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Κορινθίας κ. Μιχάλης Τσιχριτζής που έκανε και την καθιερωμένη απονομή των Κυπέλλων και των μεταλλίων στις δύο ομάδες.

Στο Δημοτικό Στάδιο βρέθηκε και παρακολούθησε τον αγώνα και ο Δήμαρχος Κορινθίων κ. Αλέξανδρος Πνευματικός με Διπλή ιδιότητα.                                           Ως οικοδεσπότης  Δήμαρχος στο Δημοτικό Στάδιο Κορίνθου και ως ποδοσφαιριστής του ΑΙΑΝΤΑ ο οποίος έδειξε ιδιαίτερα ικανοποιημένος αφού και οι δύο ομάδες που πήραν το εισιτήριο της ανόδου
από την Β΄1 στη Α΄2 είναι ομάδες του Δήμου Κορινθίων : η ΔΑΦΝΗ Εξαμιλίων και ο ΑΙΑΣ ΑΓΙΟΝΟΡΙΟΥ.

Αφήσαμε για τελευταίο τον Πρόεδρο του ΑΙΑΝΤΑ που πίστεψε σε αυτή την ομάδα, την αγάπησε και δικαιώθηκε με την επίτευξη του στόχου που ήταν εξ΄αρχής η άνοδος στην Α΄2.

Ο γνωστός, διακεκριμένος και ιδιαίτερα αγαπητός επιχειρηματίας κ. Γιώργος Μουρούτσος ήταν παρόν σε όλες τις δραστηριότητες της
ομάδας, ακόμα και στις προπονήσεις έδινε το δικό του παρόν.

Ο Πρόεδρος του ΑΓΙΟΝΟΡΙΟΥ από αύριο ξεκινάει έναν ακόμα αγώνα: αυτόν της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με την κάθοδό του ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στον Συνδυασμό του Δημάρχου και της διεκδίκησης της ψήφου με στόχο και σε αυτόν τον αγώνα να βγει νικητής όπως έχει συνηθίσει μέχρι σήμερα στο διάβα της ζωής του.