Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

ΑΟΛ. Έγραψαν ιστορία με την ΑΝΟΔΟ στην Γ΄ΕΘΝΙΚΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΤΤΑΛΟΣ Ν. ΠΕΡΑΜΟΥ - Α.Ο ΛΟΥΤΡΑΚΙ 0-2

Η πιο λαμπρή σελίδα της ιστορίας του Συλλόγου γράφτηκε σήμερα στη Νέα Πέραμο.

ΒΙΝΤΕΟ: https://www.youtube.com/watch?v=FE6a_QzzzA4

Οι οράνιε ήταν συνεπείς, αυτή τη φορά,  στο δεύτερο πιο σημαντικό ραντεβού με την ιστορία τους τα τελευταία δύο χρόνια και με δύο γκολ του Λευτέρη Σουσούνη επικράτησαν με 0-2 του Άτταλου κατακτώντας την άνοδο στη Γ Εθνική (ή Football League 2, αν προτιμάτε).

Ο προπονητής των οράνιε κ. Μεσολόγγης άφησε στον πάγκο τον νεαρό Τσώκο και ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα με τον αρχηγό Κώστα Αντωνίου, ο οποίος έπαιξε το τελευταίο παιχνίδι της καριέρας του. 
Στον πάγκο έμεινε επίσης ο νεαρός Δημάκης αφού μετά το παιχνίδι με τον Ιάλυσο στη Ρόδο αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις στους κοιλιακούς. 
Στο βασικό σχήμα και στην κορυφή της επίθεσης πέρασε ο Μίμης Χρυσαφίδης ( για πρώτη φορά βασικός στα μπαράζ) με τους Αποστολάκη και Σουσούνη να αγωνίζονται στα άκρα.

Οι οράνιε ξεκίνησαν επιθετικά αφού αναζητούσαν τουλάχιστον ένα βαθμό από την αναμέτρηση και στο 8ο λεπτό με τον Αντωνίου έχασαν την πρώτη τους μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρουν. 
Ο αμυντικός  των οράνιε πλάσαρε πολύ άσχημα, άουτ απέναντι από τον Βανδώρο.

Στο 13ο λεπτό, ο Αποστολάκης από αριστερά ελίχθηκε και έφερε τη μπάλα στο ύψος της μικρής περιοχής απ’όπου ο Χρυσαφίδης με κοντινή προβολή σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Βανδώρου.

Στο 19ο λεπτό, οι γηπεδούχοι έχασαν τη δική τους μεγάλη ευκαιρία. 
Ο Κουσίδης έκανε το κλέψιμο στο χώρο του κέντρου, η άμυνα των οράνιε προς στιγμή πιάστηκε ανοργάνωτη, έβγαλε τη μπαλιά στον Παρασίδη που έκανε το σουτ από το ύψος σχεδόν της μεγάλης περιοχής με τον Μήτρου να αποκρούει αρχικά και τον Μεχμέτογλου υπό την πίεση του Γκαρμίρη να πλασάρει άουτ από κοντά.

Στο 30ο λεπτό, ο Ζερβός “τσίμπησε” τη μπάλα για τον Σουσούνη, ο οποίος  βγήκε απέναντι στον Βανδώρο και με δυνατό σουτ έκανε το 0-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς από τους περίπου 500 φίλους των οράνιε που κατέκλυσαν σήμερα το γήπεδο της Ν. Περάμου.

Στο 39ο λεπτό, η διείσδυση του Αποστολάκη με τον Φυσαράκηνα πέφτει στα πόδια του και να κοντράρει το σουτ του επιθετικού των οράνιε.

Στο 44ο λεπτό, μετά το κόρνερ του Αποστολάκη ο Χατζηνικολής νίκησε στον αέρα τον Βανδώρο και σημείωσε γκολ, το οποίο όμως ακυρώθηκε από τον διαιτητή της συνάντησης ως επιθετικό φάουλ.

Στο 45ο λεπτό, ο Βοϊδήλας για τους γηπεδούχους θα αντικρίσει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα για αντικανονικό μαρκάρισμα επί του Αποστολάκη που ετοιμαζόταν να μπει επικίνδυνα μέσα στην περιοχή.

Στην επανάληψη, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε. 
Οι οράνιε με παίκτη περισσότερο προσπάθησαν να ελέγξουν τον ρυθμό του αγώνα, να κυκλοφορήσουν καλύτερα τη μπάλα και αναζήτησαν με υπομονή  το κενό στην άμυνα των γηπεδούχων.

Στο 46ο λεπτό, ο Βανδώρος με τη βοήθεια του οριζόντιου δοκαριού εξουδετέρωσε μια φαινομενικά εύκολη σέντρα-σουτ του Αντωνίου.

Στο 53ο λεπτό, ο Γκαρμίρης έκανε τη κάθετη πάσα με τον Αποστολάκη να βγαίνει ταχύτατα απέναντι στον Βανδώρο αλλά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων απέκρουσε σωτήρια.

Στο 58ο λεπτό, ο Σουσούνης έκανε το γύρισμα από δεξιά, ο Χρυσαφίδης έκανε το κοντρόλ, έφτιαξε το σώμα του και κεραυνοβόλησε τον Βανδώρο με τη μπάλα να βρίσκει στη συμβολή των δοκών και να απομακρύνεται από τους αμυντικούς των γηπεδούχων.

Στο 74ο λεπτό, ο Χατζηνικολής έδιωξε με κεφαλιά μια προωθημένη μπαλιά, η μπάλα βρήκε στον Γκαρμίρη και στρώθηκε στον Κουσίδη που από δύσκολη θέση πλάγια πλάσαρε τον Μήτρου με τη μπάλα να περνάει παράλληλα από το κενή εστία.

Στο 85ο λεπτό, η γιορτή για  τη διαφαινόμενη νίκη-άνοδο  ξεκίνησε. 
Ο πάγκος των οράνιε σηκώθηκε όρθιος και δίπλα από τη πλάγια γραμμή του άουτ, όλοι οι αναπληρωματικοί άρχισαν να τραγουδάνε μαζί με τους φίλους των οράνιε που κάθονταν στην κερκίδα που βρισκόταν στην άλλη πλευρά του γηπέδου.


Στο 87ο λεπτό, ο Σουσούνης κυνήγησε μια προωθημένη, φαινομενικά χαμένη μπαλιά, εκμεταλλεύτηκε την ολιγωρία του αντίπαλου αμυντικού ( κάλυπτε τη μπάλα για να βγει άουτ) και «τσιμπώντας» τη μπάλα νίκησε τον Βανδώρο διαμορφώνοντας το τελικό 0-2.

04.06.2014 17:00 ΓΗΠΕΔΟ Ν. ΠΕΡΑΜΟΥ Εισιτήρια: 500
ΑΤΤΑΛΟΣ Ν.ΠΕΡΑΜΟΥ 0 - 2 Α.Ο. ΛΟΥΤΡΑΚΙ
Διαιτητής: Γ. Μιχαηλίδης Μπαράζ Ανόδου / 6η Αγωνιστική-αγώνας
Σκόρερς
 Λευτέρης Σουσούνης (30 & 86)

Αρχική Ενδεκάδα

  1. Ανδρέας Μήτρου
  2. Κώστας Γκαρμίρης
  3. Νίκος Χατζηνικολής
  4. Αλέξης Παινέσης
  5. Κώστας Αντωνίου
  6. Αλέξης Ζερβός
  7. Δημήτρης Μαυρέλης
  8. Σωκράτης Πέτρου
  9. Λευτέρης Σουσούνης
  10. Κώστας Αποστολάκης
  11. Δημήτρης Χρυσαφίδης


Αναπληρωματικοί

Δημήτρης Νικολόπουλος
Γιώργος Παππας
Φάνης Τσώκος
Σταύρος Τσούμπας
Antonio Filip
Στάθης Δημάκης

Παναγιώτης Σπανίδης

Αλλαγές


Σταύρος Τσούμπας -> Αλέξης Παινέσης (77)
Φάνης Τσώκος -> Κώστας Γκαρμίρης (83)

Στάθης Δημάκης -> Αλέξης Ζερβός (88)