Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

(ΒΙΝΤΕΟ) ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ

Επίσκεψη στην Κορινθία πραγματοποίησε την Παρασκευή το απόγευμα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης.
Ο βουλευτής Β΄Πειραιώς παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ και στη συνέχεια ήταν κεντρικός ομιλητής στην ανοιχτή συνέλευση -συζήτηση της ΟΜ του ΣΥΡΙΖΑ ΝΕΜΕΑΣ με θέματα που αφορούν την πολιτική επικαιρότητα.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :


«Όνειρα θερινής νυκτός» και «ευσεβείς πόθους» χαρακτήρισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης τους «ισχυρισμούς του κ. Σαμαρά ότι μπορεί να συγκεντρωθούν οι 180 βουλευτές για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή».
Σε δηλώσεις του στην Κόρινθο, την Παρασκευή το βράδυ, ο κ. Λαφαζάνης υπενθύμισε ότι «η κυβέρνηση έλεγε περίπου τα ίδια και με την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για δημοψήφισμα στο νόμο για τη «μικρή» ΔΕΗ.
Ισχυριζόταν πως θα υπάρχουν 180 και πλέον βουλευτές που δεν θα στηρίξουν την πρόταση δημοψηφίσματος.
Πως δεν θα υπάρξουν πάνω από 120 βουλευτές που θα ζητήσουν δημοψήφισμα», αλλά «διαψεύστηκε παταγωδώς και κατέφυγε σε αντιδημοκρατικές και αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις, προκειμένου να ματαιώσει τη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για το δημοψήφισμα».
Η κυβέρνηση και ο κ. Α. Σαμαράς, είπε ο κ. Λαφαζάνης, «θα διαψευστούν εκ νέου και πανηγυρικά και με τους 180 για τον Πρόεδρο και δεν θα μπορέσει να τους σώσει, τώρα, καμιά ανάλογη αντιδημοκρατική μεθόδευση».