Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Παίκτης του Ολυμπιακού ο Ντουρμάζ

''Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Τζίμι Ντουρμάζ.''
Ένα απίστευτο μεταγραφικό ντεμαράζ τα τελευταία 24ωρα στον Ολυμπιακό καθώς οι αποχωρήσεις παικτών συνοδεύονται από μεταγραφές που δυναμώνουν ουσιαστικά την ομάδα.
Η σειρά των γεγονότων:


1) Χθες Πέμπτη, ο Ανδρέας Σάμαρης έφτασε στη Λισαβώνα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στη Μπενφίκα, έναντι 10 εκ. ευρώ!

2) Λίγο αργότερα έγινε γνωστό ότι από τον Ολυμπιακό ενεργοποιήθηκε η συμφωνία με τη Γκεντσλερμπιρλιγκί για τον Τουρκο-Σουηδό Τζίμι Ντουρμάζ, μετά από απαίτηση του Μίτσελ που ήθελε ακόμα έναν παίκτη για τα άκρα της επίθεσης.
Ο Ντουρμάζ μάλιστα έφτασε στη χώρα μας λίγο μετά τα μεσάνυχτα, συνοδευόμενος από τη γυναίκα, το παιδί του και τον πατέρα του για το τυπικό μέρος της μεταγραφής.

3)  Κάποιες ώρες μετέπειτα, έγινε γνωστό ότι αποφασίστηκε αμέσως να αποκτηθεί και αντι-Σάμαρης και το όνομα αυτού:  Πάπε Ντιόπ!
Ο παίκτης τον οποίο προσπάθησε ο Ολυμπιακός να πάρει σε δύο μεταγραφικές περιόδους αλλά προσέκρουε στις απαιτήσεις της Λεβάντε. Αυτό που μεταφέρθηκε από το ρεπορτάζ είναι ότι πληρώθηκε η ρήτρα του Σενεγαλέζου μέσου και ότι αναμένεται σήμερα στη χώρα μας!
Δυναμώνει ο Θρύλος!

Τις προηγούμενες ημέρες φάνηκε ότι ο Μίτσελ δεν είχε μείνει ικανοποιημένος με την απόδοση των παικτών που αγωνίζονται στα άκρα και ότι ενδεχομένως να ζήταγε επιπλέον ενίσχυση, αφήνοντας τον Δημήτρη Κολοβό να επιστρέψει στον Πανιώνιο.
Μόλις λοιπόν ο Ισπανός έδωσε το «πράσινο φως», η διοίκηση έσπευσε να πραγματοποιήσει την απόκτηση του Ντουρμάζ !
Ομοίως, η αναχώρηση του Σάμαρη δημιουργεί ένα «κενό» στη μεσαία γραμμή το οποίο έπρεπε να καλυφθεί άμεσα και με παίκτη εγνωσμένης αξίας.
Ακούστηκε το όνομα του Εσιέν αλλά, η πίστη στις ικανότητες του Ντιόπ ήταν αυτή που κέρδισε τη «μάχη» στο κέντρο.
Για τις θέσεις αυτές των μέσων βέβαια, είναι πιθανό να δούμε κι άλλη αλλαγή στην πορεία καθώς υπάρχει πρόταση για τον Μανιάτη από ρωσικό σύλλογο (5 εκ. ευρώ).
Αν ο έμπειρος άσος δεχθεί τη μεταγραφή, τότε εύκολα μπορεί να δούμε κι άλλη προσθήκη στην ομάδα!

Σε κάθε περίπτωση, ο Ολυμπιακός της επόμενης περιόδου θα είναι σίγουρα πολύ πιο αποτελεσματικός στα άκρα αλλά θα «δαγκώνει» και περισσότερο στο κέντρο με την επιβλητική παρουσία του Πάπε Ντιόπ