Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

(ΒΙΝΤΕΟ) Μίτσελ και Ερνέστο Βαλβέρδε καλούν τον κόσμο του Ολυμπιακού στο Γ. Καραϊσκάκης για το σπουδαίο φιλικό ανάμεσα σε Ολυμπιακό-Αθλέτικ Μπιλμπάο

Αύριο βράδυ 21:30, ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" την Αθλέτικ Μπιλμπάο, σε ένα φιλικό τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για το φιλανθρωπικό έργο της UNICEF.
Αναμφίβολα θα είναι μια ιδιαίτερη στιγμή για τον κόσμο, ο οποίος θα τεθεί αντιμέτωπος με μια ομάδα που θα κοουτσάρει ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ένας προπονητής που αγαπήθηκε όσο λίγοι στο εν Ελλάδι πέρασμά του και ο οποίος έχει δεθεί με τους φίλους των "ερυθρολεύκων".

Στο επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού στο YouTube, ανέβηκε ένα βίντεο, στο οποίο μιλούν οι Μίτσελ και Βαλβέρδε, απευθύνοντας κάλεσμα στο φίλαθλο κοινό των Πρωταθλητών Ελλάδας να δώσουν το παρών στον αγώνα και παρακολουθήσουν από κοντά τη σπουδαία αυτή μάχη.

Αμφότεροι μιλούν για τη σημασία του αγώνα και ιδιαίτερα για την στήριξη του έργου της UNICEF, μιας και τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν, θα δοθούν για το τεράστιο έργο που κάνει για τα μη προνομιούχα παιδιά όλου του κόσμου.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :