Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΗ: Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις

Το ότι υπάρχει ένδεια επιχειρημάτων από την πλευρά του ΣΎΡΙΖΑ κάθε φορά που καλείται να αφήσει τις λεκτικές κορώνες και να έλθει στο δια ταύτα, έχει επισημανθεί πολλάκις .

Φαίνεται όμως ότι θα δούμε πολλά τραγελαφικά καθώς δήμαρχοι που έχουν εκλεγεί με την βοήθειά του αλλά και άλλοι όπως η περιφερειάρχης Αττικής σιγά σιγά προσαρμόζονται στο γνωστό <<η πολιτική είναι η τέχνη του εφικτού>>.
Λοιπό είναι να γελάς όταν θυμάσαι αυτά που έλεγαν όταν ήταν αντιπολίτευση, από το είναι δυσβάστακτα τα δημοτικά τέλη στον δήμο τους και δήθεν δεσμεύονταν ότι θα τα μειώσουν, αλλά τώρα δεν μπορούν, μέχρι τον διαγωνισμό για το συνεργείο καθαριότητας της περιφέρειας, που είναι αλήθεια ότι είχε ξεκινήσει από την διοίκηση Σγουρού αλλά μια χαρά προχώρησε και επί των ημερών της κ. Δούρου, έως τον προυπολογισμό που προεκλογικά τον ακύρωσε υποσχόμενη έτοιμο διαφορετικό πρόγραμμα και που τώρα τον ενέκρινε σε ποσοστό άνω του 90%.
<<Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις>>
Προεκλογικές μεγαλοστομίες που τις παρέσυραν τα ορμητικά νερά που κατέστρεψαν πολλές περιοχές της Δυτικής Αττικής, και κυβιστήσεις άνευ προηγουμένου στον βωμό της ψηφοθηρίας .