Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Την Ηττα γνώρισε ο ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ στο ΑΙΓΙΟ

ΑΙΓΙΟ  32 – ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ Α.Ο. ΚΟΡΙΝΘΟΥ 24
Την ήττα γνώρισε η ομάδα του Βυζαντινού σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Αιγίου το Σάββατο. 

Η ομάδα της πόλης μας στα πρώτα 15 λεπτά ήταν κοντά στο σκορ ( 7-5 ). 
Όσο περνούσε η ώρα όμως το Αίγιο εκμεταλλεύτηκε κάποια λάθη στην επίθεση του Βυζαντινού και ταυτόχρονα με την κακή αμυντική λειτουργία κατάφερε να κλείσει το ημίχρονο με σκορ 16-11. 
Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε στο ίδιο μοτίβο παρ’ όλο που ο τερματοφύλακας του Βυζαντινού Φύττας έκανε εξαιρετικές παρεμβάσεις ώστε να δώσει ερεθίσματα στους συμπαίκτες του να καλύψουν την διαφορά στο σκορ.
 Έτσι το τελικό αποτέλεσμα 32-24 κρίνεται απολύτως δίκαιο.

Δήλωση Γιάννη Πανούση:
Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για την απόδοση μας στο σημερινό φιλικό αγώνα. 
Οι παίκτες μου βρέθηκαν σε πολύ κακή μέρα τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο και τίποτα από όσα έχουμε δουλέψει δεν προσπάθησαν να τα δείξουν στο γήπεδο. 
Κυρίως στην λειτουργία των συνεργασιών στην άμυνα, αλλά και στην επίθεση. 

Στο τελευταίο 15λεπτο του 1ου ημιχρόνου αλλά και 10 λεπτά στο 2ο ημίχρονο παρουσιάσαμε δυσλειτουργία, η οποία μας στοίχισε. 
Συγχαρητήρια στον τερματοφύλακα μας Φύττα που ξεχώρισε. 
Είπα στους παίκτες μου ότι δεν δικαιολογούνται να δείχνουν αυτήν την εικόνα, παρ’ όλο που η έλλειψη γηπέδου και προπονήσεων στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας, αφού είναι κατάλληλο και για το άθλημα του handball ( το ίδιο γήπεδο σαν της Κορίνθου είναι και του Αιγίου που παίξαμε ), επειδή κάποιοι ανίδεοι και κακοπροαίρετοι μας αρνούνται την στέγη.

 Είμαι σίγουρος ότι ήταν μια κακή παρένθεση, άλλωστε τέτοια σκαμπανεβάσματα από μια νέα και άπειρη ομάδα δικαιολογούνται. 
Θα δουλέψουμε αυτή την εβδομάδα σε συγκεκριμένα πράγματα ώστε στο τελευταίο τεστ  το ερχόμενο Σάββατο σε τουρνουά στην Αθήνα, πριν την έναρξη του πρωταθλήματος να μας βρει όσο το δυνατόν πιο έτοιμους. 
Συγχαρητήρια στο Αίγιο που είναι μια ομάδα έμπειρη και με καλούς παίκτες. 
Νομίζω ότι θα πρωταγωνιστήσει.