Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

ΠΟΙΟΣ ''ΤΕΛΙΚΑ'' ΜΙΛΗΣΕ ΠΡΩΤΟΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ ???

Κάποιος Κορίνθιος ο οποίος, όπως φαίνεται, παρακολουθεί από πολύ κοντά τα Δημοτικά πράγματα της Πόλης της Κορίνθου και βλέποντας όλο αυτόν τον θόρυβο που γίνεται τώρα τελευταία με την Δημοτική Συγκοινωνία, αφού το θέμα έφτασε μέχρι και το Δημοτικό Συμβούλιο, μας υπενθύμισε πώς: Ο ΚΟΣ ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΦΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ. 

ΠΡΟΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΤΟΥ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΗΤΑΝ Ο ΚΟΣ ΠΙΕΤΡΗΣ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΦΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ. 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ 
"
Δημιουργούμε Δημοτική Συγκοινωνία για ασφαλή και προσιτή σύνδεση της Κορίνθου τόσο με τις γειτονιές της, όσο και με τα δημοτικά διαμερίσματα. 
Ο καθημερινός αριθμός των δρομολογίων επιτρέπει την άμεση και γρήγορη μετακίνηση των επιβατών στον προορισμό τους, μέσω των οργανωμένων σταθμών μετεπιβίβασης". 
Ο ΚΟΣ ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΛΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΗΣ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ - ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ & ΠΡΟΞΕΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΣΥΣΣΩΜΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΚΤΕΛ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ.